Wauw..

We proberen de site zo actueel mogelijk te houden zodat iedereen exact weet wat we allemaal doen.

Afgelopen periode is er zo veel gebeurt en zoveel om heel dankbaar voor te zijn… Waar gaan we beginnen en van hoogte punt naar hoogte punt om te vertellen wat er allemaal gebeurt is..

We hebben natuurlijk weer diversen clean-ups gedaan door Nederland. Teller staat inmiddels op 30 clean-ups. Waarschijnlijk is dit aantal nog veel groter. Veel Ernst & Young kantoren hebben van ons materiaal gekregen zodat medewerkers tijdens een lunch wandeling ook eens wat kunnen meenemen. Dit doen we nu met meerdere partijen zoals provincie Utrecht, Purina en PPGM. Hierdoor zijn er elke dag wel mini clean-ups en maken we met elkaar een mega groot verschil. Super trots op deze samenwerking met deze partijen!

We hebben bij Cals college in IJsselstein voorlichting geven aan 10 klassen. Dit doen we wel vaker maar deze keer was het anders. Lijkt wel of deze jong volwassenen steeds beter weten wat er speelt in de wereld en ipv dat we een verhaal hebben gegeven was het een inspirerende sessie waar er een dialoog op gang kwam die voor iedereen zeer leuk was.

De samenwerking met Luwero secondary school in Oeganda krijgt ook steeds meer body en clean-ups worden daar gecombineerd met planten van bomen. Super mooie samenwerking om samen de wereld schoner en groener te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *