ANBI

Stichting Enjoycleaningup is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen en donaties die aan Stichting Enjoycleaningup worden gedaan aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Ook hoeven wij geen schenk- of erfbelasting te betalen over de giften die we ontvangen. Iedere schenking komt zo in z’n geheel ten goede aan onze acties. Hiervan kunnen we bijvoorbeeld evenementen en workshops organiseren en voorlichtingscampagnes geven.

ANBI gegevens Stichting ENJOYCLEANINGUP

Stichting Enjoycleaningup
Koddebeierlaan 20
3401GE IJsselstein
RSIN/ fiscaal nummer ANBI: NL856685914B01

  • Bestuurssamenstelling: meer informatie over de Stichting Enjoycleaningup en de bestuurssamenstelling vindt u onder ‘ons team’.
  • Jaarverslag: Jaarverslagen, het beloningsbeleid en jaarrekeningen vindt u onder ‘publicaties

 

Goede Doelen Nederland

Enjoycleaningup is lid van Goede Doelen Nederland. Zie voor meer info goededoelennederland.nl

CBF Erkend Goed Doel

Enjoycleaningup is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl

Wat is de Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door Toezichthouder CBF wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Maar liefst 4,4 miljard euro aan geefgeld staat onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door Toezichthouder CBF gevalideerd. Via deze banner kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

MAEX

De sociale impact die we als Enjoycleaningup staat nu ook op MAEX:
https://maex.nl/#/initiative/6e31ba4c-16df-4b56-8e95-bf0d108884ef

MAEX helpt je deze sociale impact inzichtelijk te maken en toont diversen reviews die we inmiddels hebben ontvangen