Sponsoren

Met dank aan onze sponsoren en donateurs zijn wij instaat onze clean-ups te doen en voorlichting te geven. Wil je ons als bedrijf ook steunen? neem dan contact met ons op via het contact formulier om de mogelijkheden door te nemen.

 

 

Terberg Machines, gevestigd in IJsselstein, ontwerpt en produceert beladingssystemen voor op (vuil)inzamelwagens. Onze beladingssystemen zorgen ervoor dat jullie containers met grondstoffen e/o afval worden geleegd in de inzamelwagens. Duurzaamheid en lokale betrokkenheid zijn belangrijke pijlers van ons beleid en wij steunen de doelen van Enjoycleaningup van harte.
https://www.terbergmachines.nl/nl/

Dierenkliniek Cato is in 2013 opgericht door dierenarts Mariette. Zij had toen al veel ervaring als dierenarts en als praktijkmanager voor verschillende dierenartspraktijken. Daardoor wist ze precies hoe zij het in haar eigen praktijk wilde aanpakken.

Positiviteit, optimisme, eerlijkheid en aandacht vormen de kern van haar werkwijze. Niet alleen aandacht voor dieren, maar juist ook voor de dierenliefhebbers, die met hun zorgen naar de praktijk komen

https://www.dierenkliniekcato.nl/

Gifty is an international start-up focussed on Saas-solutions for local businesses. www.gifty.nl
Bureau voor online communicatie & webontwikkeling. Met ruim 17 jaar ervaring zorgen we voor het digitale succes van onze klanten. Denk hierbij aan websites, webapplicaties, mobiele apps, software op maat, SaaS-oplossingen en online marketing. Bekijk ons werk en klanten op www.nobears.nl

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in loondienst besloot Marcel Verheul in 2013 om voor zichzelf te gaan beginnen. In dat jaar is hij een eenmanszaak gestart onder de naam Klussenbedrijf MJ Verheul. De bedrijfsactiviteiten bestonden vooral uit timmeren en wanden bouwen in de grote steden. Klussenbedrijf MJ Verheul begon de eerste twee jaren met mooie kleine projecten, uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Dit vond op locatie plaats of vanuit zijn eigen werkplaats in Mijdrecht.

Zie website: http://www.verheul-afbouw.nl