Sponsoren

Met dank aan onze sponsoren en donateurs zijn wij instaat onze clean-ups te doen en voorlichting te geven. Maar ook dankzij onze sponsoren kan de camper gratis aan particulieren aangeboden worden! Daar zijn we als stichting natuurlijk enorm dankbaar voor! Wil je ons als bedrijf ook steunen? neem dan contact met ons op via het contact formulier om de mogelijkheden door te nemen.

Pets Place is onze hoofdsponsor en is dé dierenwinkel van Nederland en altijd in de buurt te vinden. Ze hebben talloze dierenwinkels in het land én een webshop. Pets Place heeft ook 67 winkels in het zuiden van Nederland waar een Boerenbond en Pets Place samen onder één dak zitten. Je vindt online een overzicht van al onze winkels en de bijbehorende contactgegevens en openingstijden. In combinatie met onze online assortimenten en service zijn we altijd dichtbij voor al je producten en het beste advies!

https://www.petsplace.nl/

Terberg Machines, gevestigd in IJsselstein, ontwerpt en produceert beladingssystemen voor op (vuil)inzamelwagens. Onze beladingssystemen zorgen ervoor dat jullie containers met grondstoffen e/o afval worden geleegd in de inzamelwagens. Duurzaamheid en lokale betrokkenheid zijn belangrijke pijlers van ons beleid en wij steunen de doelen van Enjoycleaningup van harte.

https://www.terbergmachines.nl/nl/

Dierenkliniek Cato is in 2013 opgericht door dierenarts Mariette. Zij had toen al veel ervaring als dierenarts en als praktijkmanager voor verschillende dierenartspraktijken. Daardoor wist ze precies hoe zij het in haar eigen praktijk wilde aanpakken.

Positiviteit, optimisme, eerlijkheid en aandacht vormen de kern van haar werkwijze. Niet alleen aandacht voor dieren, maar juist ook voor de dierenliefhebbers, die met hun zorgen naar de praktijk komen

https://www.dierenkliniekcato.nl/

Renewd® is het meest duurzame en beste alternatief voor pre-owned devices. Bij Renewd® ben je verzekerd van 100% Originele Onderdelen die voldoen aan de normen van de fabrikant, de Strengste Controle in de markt met de Hoogste Kwaliteit en 2 Jaar Garantie. Onze missie is om smartphones, tablets, computers en andere toestellen een tweede leven te geven. Wist je dat je met de aankoop van één Renewd® iPhone 55.5 kg CO2, 100 liter water en 137 kg grondstoffen kan besparen? Hiermee wordt de wereldwijde e-waste en ecologische voetafdruk verkleint, wat bijdraagt aan een toekomst voor mens en planeet!

https://renewd.com 

Bureau voor online communicatie & webontwikkeling. Met ruim 17 jaar ervaring zorgen we voor het digitale succes van onze klanten. Denk hierbij aan websites, webapplicaties, mobiele apps, software op maat, SaaS-oplossingen en online marketing. Bekijk ons werk en klanten op www.nobears.nl

Vrienden van de stichting