Sponsoren

.

 

 

Terberg Machines, gevestigd in IJsselstein, ontwerpt en produceert beladingssystemen voor op (vuil)inzamelwagens. Onze beladingssystemen zorgen ervoor dat jullie containers met grondstoffen e/o afval worden geleegd in de inzamelwagens. Duurzaamheid en lokale betrokkenheid zijn belangrijke pijlers van ons beleid en wij steunen de doelen van Enjoycleaningup van harte.
https://www.terbergmachines.nl/nl/

Gifty is an international start-up focussed on Saas-solutions for local businesses. www.gifty.nl
Bureau voor online communicatie & webontwikkeling. Met ruim 17 jaar ervaring zorgen we voor het digitale succes van onze klanten. Denk hierbij aan websites, webapplicaties, mobiele apps, software op maat, SaaS-oplossingen en online marketing. Bekijk ons werk en klanten op www.sjonic.nl

Na jaren ervaring opgedaan te hebben in loondienst besloot Marcel Verheul in 2013 om voor zichzelf te gaan beginnen. In dat jaar is hij een eenmanszaak gestart onder de naam Klussenbedrijf MJ Verheul. De bedrijfsactiviteiten bestonden vooral uit timmeren en wanden bouwen in de grote steden. Klussenbedrijf MJ Verheul begon de eerste twee jaren met mooie kleine projecten, uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Dit vond op locatie plaats of vanuit zijn eigen werkplaats in Mijdrecht.

Zie website: http://www.verheul-afbouw.nl