Clean-up met Prins Petfoods

Wat een geweldige dag was het gisteren! Samen met het team van Prins Petfoods hebben we weer een fantastische clean-up gehouden, en het voelde echt als een mini feestje!

Met onze handschoenen aan en onze vuilniszakken in de aanslag, doken we het Veenendaalse Park in voor een flinke opruimbeurt. En wat een resultaten hebben we geboekt! In slechts een uur tijd hebben we weer een ongelofelijke hoeveelheid zwerfafval gevonden en opgeruimd.

Plastic flessen, blikjes, verpakkingen… je noemt het op, en we hebben het gevonden. Maar dankzij de geweldige inzet van dit team, ziet onze omgeving er nu weer een stuk schoner uit. En dat voelt goed!

Natuurlijk was het niet alleen hard werken. Na het opruimen door hebben we ook genoten van gezellige gesprekken, gelach en een welverdiende snacks van Prins Petfoods.

We willen Prins Petfoods enorm bedanken voor hun steun en betrokkenheid bij deze clean-up. Samen maken we echt een verschil!

Laten we blijven samenwerken en onze wereld een beetje mooier maken, stap voor stap. Want zoals gisteren maar weer eens bewees: samen kunnen we bergen (en vuilnis) verzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *