Wat doen we?

We ruimen op. We doen niets liever dan naar buiten gaan. Dagelijks, tijdens de normale uitlaatrondjes, ruimen we in onze eigen omgeving op. In het weekend gaan we erop uit. We haken aan bij een schoonmaak-evenement ergens in Nederland of we gaan zelf ergens opruimen. 

Naast opruimen proberen we anderen te inspireren om ook iets te doen of om gedrag te veranderen. Het helpt enorm dat er een hond vrolijk rondrent en opruimt wat ze kan vinden. We komen op plekken waar veel jongeren zijn. Ook worden we steeds vaker als gastspreker op evenementen uitgenodigd.

En verder?

Inmiddels zijn er ruim vele andere hondeneigenaren door ons geïnspireerd en ruimen er vele andere honden ergens in de wereld dagelijks zwerfvuil op. We willen meer en meer honden toevoegen aan de club van “local heroes”. We bereiden voor om dit als training en/of workshop te gaan aanbieden aan hondeneigenaren die dit ook graag zouden willen.

Dier van het jaar 2018

Een kroon op ons werk en super trots dat Joy dier van het jaar 2018 is.

Lees meer

Media aandacht

Van lokale kranten, naar Nederlandse tot internationale pers! keer op keer bereiken we de media! Waar we helemaal trots op zijn is toch wel dat we zelfs in de Donald Duck hebben gestaan!

lees meer

Lokale helden

Steeds meer honden doen mee in de strijd tegen zwerfafval. Groei internationaal is helemaal geweldig

lees meer

Minister president Mark Rutte

Joy op bezoek bij onze eigen minister president Mark Rutte! Wat een eer om daar een demonstratie te mogen geven en te vertellen over de werkzaamheden van onze stichting.

Lees meer

Eigen plein in Nederland

We hebben gewoon een park vernoemd gekregen naar de stichting! Hoe enorm gaaf is dat!!

Het plein is hier te vinden en ligt in IJsselsein

Zwerfafval kan natuurlijk nooit en bij voorkeur ligt dat nergens maar in dit park kan dat nu natuurlijk helemaal niet meer nu het onze naam heeft gekregen!