Vacature: Penningmeester Stichting Enjoycleaningup

Ben jij een rasoptimist die gepassioneerd is over het creëren van een schonere wereld? Heb je ervaring met financieel beheer en ben je op zoek naar een uitdagende vrijwilligersrol waarin je je vaardigheden kunt inzetten voor een goed doel? Dan is deze functie als penningmeester bij Stichting Enjoycleaningup iets voor jou!

Stichting Enjoycleaningup is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het opruimen van zwerfafval en het bevorderen van milieubewustzijn. Onze missie is om samen met onze gemeenschap een positieve impact te maken op het milieu en de leefbaarheid van onze planeet.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van onze stichting. Je houdt toezicht op de inkomsten en uitgaven, stelt budgetten op en zorgt voor een nauwkeurige administratie. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het aanvragen van subsidies en het werven van donaties om onze missie te ondersteunen.

Wij zoeken iemand die:

  • Enthousiast is over onze missie en zich wil inzetten voor een schonere wereld.
  • Ervaring heeft met financieel beheer en boekhouding.
  • Proactief is en zelfstandig kan werken.
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft en in staat is om effectief samen te werken met andere teamleden en externe partners.
  • Optioneel: ervaring heeft met het aanvragen van subsidies en het werven van donaties.

Als penningmeester bij Stichting Enjoycleaningup krijg je de kans om een verschil te maken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. Je wordt onderdeel van een gepassioneerd team van vrijwilligers en krijgt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen.

Interesse? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar info@enjoycleaningup.com. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je snel te verwelkomen in ons team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *