Spreekbeurt

Heel heel soms komt Joy wel een een spreekbeurt aanvullen. Dat hebben we 4 juli ook gedaan voor Milaine Bakhuizen op OBS zonnebloemschool zonnebloemstraat in Den Haag

We waren nog niet bekomen van de ene verbazing toen de volgende zich al weer voordeed… Een klas waar ze niet alleen papier maar ook plastic scheiden! Leerlingen die dit dan vervolgens mee naar huis nemen. Prachtig voorbeeld van bronscheiding, maar gedragen door de kinderen.

Maar ook een klas die ongekend op de hoogte was en kritisch! Toen ik vertelde dat we in het weekend ergens in Nederland waren om op te ruimen, kreeg ik voor het eerst de vraag hoe ik dan naar die plekken ging. Toen mijn antwoord was “met de auto”, kreeg ik toch wel terug dat dit qua CO2 uitstoot niet echt heel goed was (Bravo!!!).

Meerdere leerlingen die dagelijks al bezig zijn met opruimen van plastic afval (nieuwe norm), waar de Doppers prominent op bijna elk bureau stonden en een leerling even naar Albert Heijn gebeld heeft of er wat veranderd kan worden in het beleid…

Wij van Enjoycleaningup waren blij dat we even binnen mochten kijken en zijn enorm onder de indruk van jullie kennis, maar ook van alle acties . Diepe diepe buiging voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *