Nieuws

Rondweg IJsselsein

Op 7 maart heeft Enjoycleaningup, bestaande uit een groep vrijwilligers, het zwerfafval opgeruimd in de berm langs de Weg der Verenigde Naties.

 

Enjoycleaningup wou de bermen en sloten schoon hebben, voordat het maaiseizoen start. In hun strijd tegen dit zwerfaval werden zij geholpen door Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN), brandweer en de provincie Utrecht.

Continue reading “Rondweg IJsselsein”

Opruimen een hondenbaan?

Welkom bij de sprankelende wereld van Enjoycleaningup! Onze bevlogen campagne tegen rommel is opnieuw van start gegaan, en deze keer pakken we het anders aan. We nodigen je uit om samen met ons van het opruimen een waar feest te maken, zodat het geen hondenbaan meer is!

Bij Enjoycleaningup geloven we in de kracht van gemeenschappen die zich verenigen voor een schonere en groenere wereld. Onze campagne is niet zomaar een oproep om rommel op te ruimen; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een beweging die positieve veranderingen teweegbrengt.

Of je nu een enthousiaste opruimer bent of net begint met jouw duurzaamheidsreis, iedere inspanning telt. Samen kunnen we impact maken en een blijvend verschil creëren. Doe met ons mee en deel jouw inspirerende opruimverhalen, foto’s en tips met de hashtag #EnjoyCleaningUp!

Onze missie gaat verder dan alleen opruimen. We streven naar bewustwording, educatie en het creëren van een positieve mindset rondom milieubehoud. Ontdek op onze website de vele manieren waarop je kunt bijdragen aan een duurzamere levensstijl.

Samen bouwen we aan een wereld waarin opruimen geen last, maar een feest is. Laten we samen genieten van het schoonmaken en de verandering die we teweegbrengen. Sluit je aan bij Enjoycleaningup en laten we samen streven naar een schonere, groenere toekomst voor ons allemaal!