2022

We hebben met elkaar weer meer bereikt dan het jaar ervoor! Het verschil die we konden maken met jullie hulp was weer groter en zorgt dat we voor 2023 nog ambitieuzere doelen gaan stellen!

We hadden als doelstelling 50 clean-ups maar zijn er 68 geworden! Ook dit jaar zijn er weer nieuwe locale helden bij gekomen en hebben we 551 honden (met baasjes) in inmiddels 12 landen die tijdens het dagelijkse uitlaatrondje eens wat afval opruimen.

We hebben met ons Labra-torium veel mensen die sociaal soms wat vast zaten nieuwe mensen laten leren kennen tijdens een clean-up en kop koffie! We hopen in 2023 nog meer mensen op deze manier tijdens een clean-up weer in contact te mogen brengen met andere mensen

Ben enorm dankbaar voor alle hulp van alle vrijwilligers die keer op keer komen helpen met opruimen. Team Enjoycleaningup die steeds groter wordt en met elkaar zoekt naar manieren om verschil te zijn. Donateurs en sponsoren die mogelijk maken om dit alles te kunnen blijven doen en door te groeien. Media die keer op keer over ons blijft berichten! Met elkaar maken we een verschil en verschil wordt elk jaar met de groei van deze stichting groter en groter!

Mijn dank is super groot

Alex van Eck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *