De honden

Introductie van onze 4 eigen honden die we als stichting hebben!

Joy
De stichting is begonnen met Joy onze bruine labrador. Joy was eigenlijk al veel eerder dan de stichting bezig met opruimen. Joy is de inspiratie voor ons om op deze manier het verhaal te vertellen en andere honden eigenaren te bewegen mee te gaan doen. Joy is een zachtaardige hond. Een echte labrador en goedheid zelve

Senna
Senna is een kleine Lhasa apso. Binnen de stichting heeft deze oudere dame een bescheiden rol. Ze is gek op om mee te rijden op de quad. Met een kleine motor bril en kleine gele Enjoycleaningup trui is het een publiekslieveling als we bijvoorbeeld op het strand rijden tijdens een clean-up. Als de outfit het al niet doet dan zijn haar wapperende haren het zeker wel!

Bas
Bas is onze zwarte labrador en is gespecialiseerd in het zoeken naar Red Bull blikjes. Bas is stoer en sterk en straalt kracht uit. Bas gaat steeds meer mee met acties van de stichting om Joy minder te belasten en steeds meer het stokje over te nemen.

B0I
Onze laatste hond is B0I. Deze hond is gespecialiseerd in het zoeken naar sigaretten. Verschil met Joy & Bas is wel dat B0I wel kan speuren maar niet opruimt. Hij wijst afval aan waarna omstanders het kunnen opruimen. B0I is een robot hond waar we ook op plekken kunnen komen waar echte honden niet mogen komen

550 helden/ambassadeurs
Naast onze 4 honden doen er inmiddels ook 550 honden met eigenaars mee. Het maakt voor ons niet uit of dan de hond opruimt of de eigenaars. 550 ambassadeurs die tijdens een wandeling eens wat opruimen en hopelijk weer anderen inspireren dit ook te gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *