Renewd® x Enjoy Cleanup

Renewd® is fit for the future! Om elkaar beter te leren kennen en Nederland te ontdekken, hebben wij het Pieterpad gelopen. Dit is één van de bekendste langeafstand wandelroutes die ons land kent. Het pad voert je van Pieterburen aan de Waddenkust tot aan de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg.

Er valt onderweg van alles te beleven; van verschillende landschappen tot aan een uiteenlopende cultuurhistorie. Omdat duurzaamheid maar ook de planeet hoog bij ons in het vaandel staat, hebben wij besloten om een donatie te doen na het afronden van het Pieterpad. Daarbij hebben we gekozen voor Enjoy Clean Up. De mooie en uitgestrekte natuur van Nederland moet bewaard blijven. Doormiddel van deze donatie kunnen wij daar als Renewd® een steentje aan bijdragen. 

Onze visie:

Renewd® wil wereldwijd het groene, toonaangevende merk zijn voor betrouwbare second-life toestellen met de Hoogste Kwaliteit. Wij garanderen de strengste controle in de markt, 100% Originele Onderdelen en twee jaar garantie. Het doel is om de wereldwijde e-waste en ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame keuzes betaalbaar te maken. Samen kunnen we een verschil maken 

zie voor meer informatie over Renewd®:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *