Documentaire

Joy van Enjoycleaningup in een echte documentaire!!! Daar zijn we super trots op en zijn heel benieuwd naar de film.

Maker Margot de Haas zegt: Mijn mooiste werk ooit is eindelijk (bijna) af. Ruim drie jaar heb ik aan deze documentaire gewerkt, en het is een heerlijk gevoel nu de eindstreep in zicht is. Ik ben erg blij met de prachtige momenten die ik op beeld heb kunnen vangen, en ik ben ervan overtuigd dat deze film een glimlach zal achterlaten op vele gezichten.
De documentaire Hondstrouw gaat over de onvoorwaardelijke liefde tussen een man en zijn hond, verteld aan de hand van drie koppels, gefilmd over de vier seizoenen. Het is een onbreekbare band. De hond accepteert hen zoals ze zijn, oordeelt niet, en is er voor hen wanneer ze hem of haar het meeste nodig hebben.

Dieren hebben iets rauws en puurs, en kunnen recht in je ziel kijken. Waar mensen zich laten afleiden door uiterlijk vertoon en mooie woorden, dringen dieren binnen tot onze kern.
In een wereld waarin we steeds verder verwijderd raken van onze eigen natuur, kunnen we via de connectie met dieren opnieuw een verbondenheid aangaan met de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *