Challenge: Zoek het Gouden Blikje en Win!

We hebben een spannende uitdaging voor jullie! Om meer bewustzijn te creëren over ons werk bij Enjoycleaningup en jullie te betrekken bij onze missie, lanceren we de “Zoek het Gouden Blikje” challenge op Instagram.

Hoe werkt het?

  1. Volg ons op Instagram: Zorg ervoor dat je ons volgt op onze Instagram-pagina https://www.instagram.com/enjoycleaningup/
  2. Zoek naar het Gouden Blikje: In onze aankomende 10 posts verstoppen we een klein gouden blikje. Jouw taak is om deze te vinden!
  3. Plaats een Commentaar: Heb je het gouden blikje gevonden? Plaats dan een commentaar onder de post met de hashtag #trashchallenge.
  4. Maak Kans op een Prijs: Onder alle deelnemers die het gouden blikje hebben gevonden en de hashtag hebben gebruikt, verloten we een cadeaukaart van €100 voor Media Markt!

Waarom Meedoen?

  • Leuk en Interactief: Het is een leuke manier om meer betrokken te raken bij ons werk en onze updates te volgen.
  • Maak Kans op een Prijs: Wie houdt er niet van een mooie prijs? Met een cadeaukaart van €100 kun je jezelf trakteren op iets leuks bij Media Markt.
  • Steun een Goed Doel: Door ons te volgen en deel te nemen, help je ons om meer mensen bewust te maken van het belang van milieubescherming en ons werk te ondersteunen.

We hopen dat jullie enthousiast zijn om mee te doen aan deze challenge. Volg ons op Instagram en houd onze posts goed in de gaten. Veel succes met het vinden van het gouden blikje!

Samen maken we de wereld een schonere en groenere plek!

Met vriendelijke groet,

Het Enjoycleaningup Team