City Clean-up Rotterdam

Samen met NLCares en Unilever een City Cleanup gedaan in Rotterdam. Vanuit het Wijkpaleis zijn we gestart.

We zijn begonnen met een het hoe en waarom ik de stichting Enjocleaningup begonnen ben. Is geen bedacht marketing verhaal of gepolijste presentatie. Gewoon wat het is en wat ik voel.

Kan dan ook geen groter compliment krijgen dat de zaal muisstil is en na afloop ik van mensen hoor dat ze geraakt zijn door mijn verhaal en mijn passie bijna voelbaar was. Als ik tijdens zo verhaal iemand weet te raken is dat al de “winst” maar als meerdere mensen dat hebben is het dus helemaal een mooie dag.

Als er erna met zo groter groep ook nog eens een stukje Rotterdam schoonmaken en mensen verbaast zijn over de hoeveelheid afval op zo klein stukje weet ik zeker dat we een succesvol evenement hebben gehad. Je kan het teleurstellend vinden dat er zo veel gevonden is maar dat is gewoon op dit moment realiteit. Goed dat steeds meer mensen gaan zien dat het er ligt en er ook iets aan willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *