24h Clean-up!

Gek hoe van idee aan de keukentafel er na maanden voorbereiding we het achter de rug hebben. 24 uur opruimen in 24 gemeentes op de 24ste!!

Om te beginnen een diepe buiging aan team Enjoycleaningup. Dat 1 iemand zo gek is dit te willen is 1 maar ben diep onder de indruk van inzet van het hele team. Je moet maar mee willen doen en 24 uur ook nog eens in zo’n goede sfeer. Dus heel dankbaar voor deze team effort. Heel heel dankbaar…. Naast het team zijn er zo veel mensen en bedrijven die achter de schermen geholpen hebben om er het maximale uit te halen en succes zo groot mogelijk te maken. Ook hier zo dankbaar voor alle hulp!!

We hebben alles mee gemaakt deze 24 uur. Van extreme regenbuien en onweer tot andere uiterste en dat het bijna te warm was. Van plekken die zo schoon waren dat we heel goed moesten zoeken tot gemeentes waar we 24 uur hadden kunnen blijven en dan nog niet klaar waren geweest.. Locaties waar we alleen liepen tot locaties waar we werden opgevangen en waar mensen ons kwamen helpen. We voelen ons moe maar extreem voldaan en hopelijk inspireren we hier anderen mee om ook eens wat op te pakken!

Hier eerste video indruk. Zal aankomende tijd nog meer komen want we hebben echt geweldige beelden kunnen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *